Algemene voorwaarden

 

Door uw bestelling in te dienen bij onze webshop, gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden en gaat u als klant een bindende overeenkomst aan.

 

1 Bestellingen

1.1 Wanneer de klant items via de webshop bestelt, wordt een ​​koopovereenkomst gesloten.
1.2 Wij doen ons uiterste best om onze webshop zo nauwkeurig mogelijk te actualiseren, toch is het magazijn van Bradss Fashion altijd onderhevig aan verandering. Daarom behouden wij ons het recht voor, indien het voorraadniveau onjuist is of in geval van onvoorziene omstandigheden, de bestelde product(en) niet te leveren.
1.3 Bradss Fashion behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment de prijs van onze producten aan te wijzigen.
1.4 In het geval dat wij niet kunnen leveren, wordt de klant gecontacteerd en wordt de kans gegeven om de bestelling te annuleren. Bij een geannuleerde bestelling wordt je geld binnen 2-5 dagen terugbetaald. Wanneer het product beschikbaar is voor een latere levering, wordt er een nieuwe leverdatum aangeboden. Indien dit niet wenselijk is, dan heb je ook de mogelijkheid om de bestelling te annuleren.

 

2 Betaling & verzenden

2.1 De betalingen die worden verricht op Bradss Fashion zijn beveiligd door het betaalsysteem Mollie. Alle data die Mollie verwerkt, zowel die van bedrijven als die van consumenten, is veilig.

Doordat ze nauwgezet elke compliance-regulering volgen, is de beveiliging best-in-class en van bankniveau. Zij zijn volledig PCI-DSS Level 1 gecertificeerd en de hosting is ISO 9001 en ISO 27001 compliant. Verder voldoen ze aan alle richtlijnen voor de veiligheid van internetbetalingen, opgesteld door de Europese Bankautoriteit. Ook krijgen zij permanent toezicht van De Nederlandsche Bank. Alle data wordt opgeslagen op Nederlandse servers in extreem beveiligde datacentra.

Onze bankgegevens

Bradss Fashion
NL68RABO0315619759

 

 

 • Wij bezorgen bestellingen vanaf €75,- gratis in heel Nederland.
 • Bestellingen voor 15 uur geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. 
 • Bestellingen geplaatst in het weekend worden op maandag verzonden.
 • Bestellingen worden verstuurd via PostNL.
 • De klant krijgt een track & trace code zodat je de zending kunt volgen.
 • In drukke perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat uw bestelling langer onderweg is. 

 

 

2.2 Zodra uw bestelling bij onze webshop is ingediend en betaald ontvangt u een e-mail met de bevestiging van de bestelling en de details van de bestelling.
2.3 Voor vragen over uw bestelling kunt u contact met ons opnemen op: Wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

3 Retourneren

3.1 Gekochte producten mogen binnen de wettelijke termijn van 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Dit is mogelijk via onderstaand retouradres of in onze winkel.

Bij retourneren zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

De retourzending dient aan de volgende punten te voldoen:

 • De bestelling dient in originele verpakking geretourneerd te worden;
 • De pakbon waarop is vermeld welke items je retour stuurt dient te worden bijgevoegd;
 • Het artikel dient compleet en in originele staat te zijn;
 • Het artikel is voorzien van de originele labels;
 • Het artikel is niet beschadigd, gedragen en/of gewassen.
 • Sale items mogen niet worden geretourneerd indien dit staat aangegeven bij het artikel op de webshop

 

Retouradres:

Bradss Fashion
Einthovendreef 46
3146VK Maassluis

** Wij waarderen het ontzettend als je het pakketje zo snel mogelijk retour stuurt.

Na het retourneren ontvang je een afgiftebewijs. Bewaar deze goed, totdat jouw retour is verwerkt. Dit is namelijk het bewijs dat de retourzending is verzonden.

Zoekgeraakte retourneringen worden niet terugbetaald.

3.2 Na ontvangst van de geretourneerde producten zullen wij je per email een bevestiging sturen. Binnen 2 werkdagen heb je het bedrag terug op je rekening.

3.3 Wat vervelend dat jouw bestelde artikel beschadigd is. Alle artikelen worden uiteraard alleen verzonden wanneer ze in perfecte staat zijn maar indien er tóch een foutje is gemaakt neem contact met ons op via de mail bradssfashion@gmail.com

 

5 Productkwaliteit en defecte producten

4.1 Bij Bradss Fashion schieten we met veel zorg alle foto's die op de webshop worden getoond. We doen ons uiterste best om het product in zijn ware vorm te tonen. Als het product dat je hebt ontvangen niet overeenkomt met de afbeeldingen of omschrijving in onze webshop dan kan je het product retourneren of contact opnemen met ons per telefoon via email, bradssfashion@gmail.com
5.2 Na ontvangst van het product zullen we kijken of we de claim goedkeuren, als dit het geval is, wordt je op de hoogte gesteld. Wij sturen dan een nieuw product (indien voorradig) samen met de vergoeding retourzendingen, of we zullen u terugbetalen voor zowel het product als de retour verzendkosten.

6 Omruilingen

Als u uw product wilt ruilen voor een andere maat, kleur of stijl neem dan contact met ons op . Doe dit zo snel mogelijk om ervoor te zorgen dat de gewenste andere kleur maat of stijl van het product voor jou gereserveerd wordt. Het maximale aantal dagen om uw product te ruilen is 14 dagen na ontvangst. Dezelfde termijnen en voorwaarden zijn van toepassing op omruilingen zoals op retourzendingen. Houd er rekening mee dat extra verzendkosten mogelijk zijn voor een uitwisseling.

7 Bedrijfsgegevens

Bradss Fashion
Einthovendreef 46
3146 VK
Maassluis
bradssfashion@gmail.com
KVK:67713157

 

9 Feedback & Vragen

Eventuele feedback of vragen kunt u stellen via bradssfashion@gmail.com of per telefoon via 0631960154